+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Булавки для бейджів за вигідною вартості

Булавки для бейджів можуть стати тією самою крихтою в ліжку, яка зможе серйозно ускладнити ваше життя.

Сьогодні бейджи - це обов'язковий елемент офісної культури. Бейджи з ім'ям і посадою носять і касири супермаркетів, і провідні фахівці транснаціональних компаній. Єдине, що у них відрізняються, - це матеріали, з яких бейджи виготовлені.

У рядового персоналу бейджи пластикові, дешеві і чи не одноразові. Тоді як у провідних фахівців бейджи нерідко представляють собою справжні витвори мистецтва. Як правило, вони виготовлені з благородного металу, на поверхні якого викарбувані лазером ім'я, прізвище і посаду співробітника.

Такі бейджи коштують дорого і досить масивні. Останній фактор створює підвищене навантаження на шпильку, яка зміцнює бейдж до одягу. Через цю навантаження шпилька може розбовтатися в своєму кріпленні або навіть зовсім вилетіти з нього.

Так що ж, виходить, необхідно через зламану шпильки замовляти новий бейдж? Зовсім ні. Замість нового бейджа замовте нову шпильку до нього. І це замовлення ви зможете зробити в нашій компанії.

Ми виготовляємо бейджи у всіх цінових сегментах - від масового виробництва бюджетних моделей до ексклюзивних металевих моделей.

І, природно, ми комплектуємо ці бейджи шпильки. Тому у нас ви зможете придбати їх до всіх популярних розмірах бейджів.

Купуючи шпильки замість зламаних, ви економите і свої гроші, і свого часу!
Булавки для бейджів за вигідною вартості Булавки для бейджів за вигідною вартості Булавки для бейджів за вигідною вартості Булавки для бейджів за вигідною вартості Булавки для бейджів за вигідною вартості

Також ви можете купити у нас різноманітні шпильки і укомплектувати ними свої бейджи.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader