+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Годинники з логотипом - універсальний носій рекламної інформації

Годинники з логотипом - універсальний носій рекламної інформації. Ефективність реклами на годиннику полягає в тому, що ними користуються всі і без нагадувань, іншими словами - це ідеальний носій реклами. Настінний годинник в якості бізнес сувеніру буде дуже вигравати в тому плані, що на один годинник буде дивитися весь офіс і приходячі клієнти. Настінний годинник з логотипом буде ідеально доповнювати корпоративний стиль компанії і органічно вписуватися в інтер'єр офісу чи магазину. Настільні і настінні годинники з логотипом прослужать дуже багато часу, а разом з настінним годинником залишатиметься і позитивні спогади про Вашу компанію. Годинники - це завжди відмінний сувенір, який з нашою допомогою перетворюється в оригінальний і незабутній подарунок. Ми можемо виготовити годинник з будь-яким повнокольоровим зображенням на циферблаті.

Годинники з логотипом це не тільки функціонально незамінна річ, але і відмінне рішення для інтер'єру, незалежно від дизайну і призначення цього приміщення. Так само дизайнерські годинники можуть бути виготовлені не тільки для співробітників Вашої компанії, але і служити корпоративним сувеніром партнерам. В даному випадку нанесений на годинник логотип залишить позитивні спогади про Вашу компанію і її призначення довгий час. А такий оригінальний і пам'ятний подарунок як годинник з фото завжди сподобається Вашим коханим, друзям, родичам!

Такі годинники - ефектний і нестандартний носій реклами Вашої торгової марки. Вони доповнять і прикрасять інтер'єр Вашого офісу, будуть служити приємним і корисним сувеніром для партнерів і клієнтів.

Основний матеріал для виготовлення годинників - кольоровий (забарвлений в масі) акриловий пластик німецького виробництва. Також, у виробництві годинників ми використовуємо полістирол, композит, двошарові гравірувальні пластики ...

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader