+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Дерев'яні подарункові коробки

Компанія «Визинформ» виготовляє на замовлення дерев'яні подарункові коробки, які можуть стати як оригінальної «обгорткою» для самого подарунка, так і виступити в якості самостійного подарунка, милою дрібничкою, яку можна подарувати абсолютно без жодного приводу.

Дерев'яні коробочки як оригінальна обгортка для подарунка

У солідного подарунка повинна бути і відповідна упаковка. І дерев'яні подарункові коробки (Київ) стануть саме такий «обгорткою», яка підкреслить і посилить цінність вашого подарунка.

Так, наприклад, пляшку колекційного вина прийнято дарувати в дерев'яній коробці, усередині якої її підтримують спеціальні підсадки, а дно коробки викладено дерев'яною стружкою.

Дерев'яна коробка може стати надійним контейнером для тендітних предметів, особливо, якщо їх треба пересилати поштою або далеко вести в автомобілі. В цьому випадку ми облаштуємо внутрішній простір коробки таким чином, щоб надійно закріпити всі предмети.

Дерев'яні коробки як оригінальний подарунок

Дерев'яні коробочки можуть стати і самостійним подарунком.Адже саме в них прийнято зберігати різні дрібнички. Тим більше що ми їх додамо оригінальний і гарний зовнішній вигляд.

Кришку і стінки дерев'яної коробки ми піддамо лазерного гравіювання і перфорації. Перша технологія дозволяє акуратно і точно нанести на поверхню коробочки різні малюнки, друга ж - дозволяє повністю прорізати стінку, щоб отримати в результаті наскрізні візерунки. Причому, точність і акуратність лазерної порізки така, що після неї виходить дуже ажурна, практично повітряна коробочка-сіточка.

Точність наших технологій така, що ми можемо прикрасити стінку і кришку коробки будь-яким малюнком або вітальним написом.

Ви можете запропонувати свій варіант дизайну або довіритися естетичному чуттю і досвіду наших дизайнерів.

Але який би варіант виготовлення подарункової дерев'яної коробки ви не вибрали, ми гарантуємо вам виняткову якість, а також доступну і вигідну ціну виготовлення.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader