+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Грамоти, дипломи та сертифікати з металу

Спочатку грамоти були берестяні, потім стали грамоти паперові, а тепер з'явилися грамоти металеві. Причому, за привабливістю і барвистістю металеві грамоти нічим не поступаються традиційним паперовим грамотам, а по солідності і статусності навіть перевершують їх. Тому наявність в кабінеті сертифікатів, грамот, нагородних дипломів, виготовлених на металевій основі, істотно підвищують статус їх власника кабінету.

Особливе враження на людей зроблять сертифікати, грамоти, нагородні дипломи, виготовлені по VIP-варіанту - ексклюзивно і нетривіально. Такі вироби стануть своєрідною візиткою вашого успіху і заслужених нагород. Хорошим приводом виготовити грамоти, дипломи на металі стане необхідність зробити своїм партнерам по бізнесу хороший корпоративний подарунок. Ми впевнені, що такий подарунок стане ще й запорукою вашогї тривалої співпраці.

Нагородні дипломи, грамоти, подяки, корпоративні сертифікати мають кріплення на дерев'яній підкладці, завдяки якому їх можна повісити на стіну. Головне, що куди б ви їх не повісили, вони все одно зіграють на підвищення вашого іміджу в очах відвідувачів або клієнтів, оскільки вони навіть мимоволі притягують до себе погляди.

Середній гарантійний термін служби, які надають на грамоти та дипломи на металі їх виробники, становить три десятка років, але при дбайливому до них відношенні їх можна передати в якості спадщини своїм правнукам! Виготовлення сертифікатів (Київ) і дипломів проводиться як за готовими макетами, так і по унікальним дизайнерським проектам. Можливості сучасної поліграфії здатні втілити в металі навіть найскладніші замовлення, навіть фотографію! Застосовуючи даний метод нанесення на металеву поверхню можна перенести навіть дуже докладний ваш портрет або портрет тієї людини, якій ви хочете подарувати диплом або грамоту. При необхідності можна при виготовленні замовлення комбінувати різні матеріали, не тільки дерево і метал, а й інші - пластик, скло, навіть шкіру! Можна вибрати колір диплома або сертифіката в самій широкій гамі. Знову ж таки, немає ніяких обмежень по формі виробу. Сучасні технології додадуть вашому сертифікату або грамоті абсолютно будь-яку форму.

До речі, якщо говорити про корпоративні подарунки, то для ваших бізнес-партнерів, напевно, стане приємним подарунком барвисто виготовлений з металу логотип їх компанії, який можна буде повісити в кабінеті керівника або на ресепшені. Коштує такий подарунок буде не дуже дорого, але в очах тих, кому він дарується, його цінність буде у сто крат вище.

Як бачите, грамоти, дипломи та сертифікати, виготовленої на металевій основі, є прекрасним інструментом підвищення іміджу і статусності, причому, їх вартість виявляється по плечу будь-якій людині, який серйозно займається бізнесом.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader