+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Ваш логотип від компанії «Візінформ» - ваш помічник у продажах

Логотип компанії - це важливий елемент іміджевої і маркетингової політики підприємства. Яскрава, помітна, добре помітна торгова марка на упаковці товару покращує запам'ятовуваність продукції серед покупців і стимулює їх до скоєння нових покупок.

Цей закон діє не тільки в сегменті виробництва товарів, а й серед компаній, що спеціалізуються на наданні населенню послуг. Тут теж дуже важливо для компанії донести до споживача послуги свій логотип. Причому, бажано, щоб клієнт якомога більше звертав увагу на вашу торгову марку. Це стимулює запам'ятовування логотипу, а значить, і запам'ятовування вашої компанії. І, отже, коли у клієнта знову виникає потреба в послузі, він легше і швидше згадає саме вас, а не вашого конкурента. І все завдяки тому, що ви правильно провели демонстрацію свого логотипу за той час, поки клієнт отримував затребувану послугу.

Як відбувається процес запам'ятовування логотипу компанії у клієнта?

Розглянемо це твердження на конкретному прикладі. Припустимо, клієнту потрібні були медичні послуги деякого роду. Для їх вирішення він звернувся до приватної медичної клініки. Припустимо, він вибрав клініку за порадою свого знайомого. Значить, вперше він знайомиться з логотипом клініки, тільки коли її будинок виявляється в зоні його прямої видимості, і він може розглянути вивіску.

До речі, саме тому так важливо робити вивіску максимально помітною і видною здалеку. Адже вона є своєрідним маяком, на який будуть орієнтуватися усі ваші нові клієнти.

Однак навряд чи новий клієнт відразу ж запам'ятає ваш логотип, розміщений на зовнішній вивісці. Більш того, зображення логотипу не пройде далі зони короткочасної зорової пам'яті - це 7-11 секунд, а далі людина повністю забуває об'єкт, на який він дивився.

Для глибокого запам'ятовування логотипу людині необхідно дивитися на нього (необов'язково постійно) протягом декількох хвилин. Тому так важливо встановлювати великий, добре читається логотип в зоні ресепшен. Поки оформляються документи або виробляються інші первинні дії з прийому та обслуговування клієнта, у нього виникає пауза в діях: він просто стоїть або сидить і чекає. У переважній більшості випадків люди починають розглядати навколишнє оточення і, природно, починають вивчати логотип компанії, що знаходиться в зоні ресепшен.

Час очікування виявляється достатнім, щоб зображення логотипу проникло в довгострокову пам'ять людини - він встигає запам'ятати логотип.

Однак для дійсно тривалого запам'ятовування необхідно ще кілька разів продемонструвати погляду клієнта логотип компанії. Причому, бажано зробити це без явного нав'язування. В цьому випадку не відбудеться відторгнення інформації (мені нічого не нав'язують, і я цьому не чиню опір), а процес запам'ятовування вже буде відбуватися на підсвідомому рівні.

Значить, для дійсно якісного запам'ятовування логотипу вашої компанії ви повинні встановити велике зображення логотипу в зону ресепшн і розмістити невеликі зображення в зонах обслуговування клієнтів. Наприклад, ви можете замовити іменні бейджики або таблички на дверях кабінетів з невеликим логотипом вашої компанії.

Виготовлення логотипів від компанії «Визинформ» - ваш кращий вибір!

Наша компанія накопичила величезний досвід по виготовленню логотипів будь-якого рівня складності.

Зокрема, ми виготовляємо логотипи на основі:

- кольорового і металізованого акрилу;

- прозорого оргскла;

- пластика.

Ми виготовляємо об'ємні і багатошарові логотипи, що мають, до того ж, і світлодіодне підсвічування. Ми виготовляємо логотипи як для зовнішнього їх використання, так і для установки усередині приміщення. Наші технологічні можливості і професіоналізм наших фахівців дозволяють з високою якістю виготовляти логотипи будь-якого типу складності. Вся наша продукція відповідає найсуворішим світовим стандартам за якістю і надійності, і при цьому має ще й максимально доступною вартістю.

Співпраця з компанією «Визинформ» - це ваш крок до комерційного успіху і процвітання!

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader