+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Новий сайт компанії «Візінформ»

Новий сайт компанії «Візінформ»

Компанія «Візінформ» оновила свій сайт, зробивши його ще більш дружелюбним для відвідувачів. Про які ж оновлення йде мова?

1. Його алгоритм став ще більш адаптивним до клієнтських запитів. Тепер ми впевнені, що за запитами наші клієнти отримують саме те, що вони шукають.

2. Його дизайн став більш сучасним і більш інформативним. До кожної товарної позиції прикріплено не тільки докладний опис, але ще й кілька фотографій в хорошому дозволі. Це дозволить вам краще уявити, як буде виглядати в натурі замовлена ​​рекламна вивіска, зовнішня реклама або бейджі.

3. З'явилося більше інструментів управління. Так, зокрема, з'явилися кнопки «Замовити», «Додати в обране» і «Порівняти». Фактично, тепер ви зможете працювати з нашим сайтом, як зі звичайним інтернет-магазином.

4. Також з'явилася можливість залишати свої відгуки під кожною товарною позицією. Це нововведення ми розглядаємо як одну з форм зворотного зв'язку з нашими клієнтами. Ми будемо раді будь-якому відкликанню, навіть якщо він буде критичним або негативним. В останньому випадку це буде відмінним приводом поліпшити якість нашої продукції або оптимізувати шляхи її доставки нашим клієнтам.

5. Покращена форма зворотного зв'язку. Тепер на кожній сторінці нашого сайту, в самому її низу, ви знайдете наші контактні телефони, наш фактична адреса, точна адреса сайту, графік роботи і основні напрямки нашої діяльності.

6. Зміни головної сторінки сайту. Тепер на ній вказані три підрозділи компанії «Визинформ»:
- зовнішня реклама,
- сувенірна продукція,
- фрезерні роботи.

7. У нижній частині сайту оперативно розміщуються всі наші новинки, а також показуються найпопулярніші й Популярні товари.

Ми щиро сподіваємося, що тепер з нами вам стане працювати ще простіше і зручніше. Зі свого ж боку ми гарантуємо вам виняткову якість всієї нашої продукції, стислі терміни її виготовлення і доступні ціни придбання.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader