+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Оригінальні дерев'яні шкатулки

Компанія «Візінформ» пропонує вам купити дерев'яні шкатулки, які будуть оригінально прикрашені різними візерунками та малюнками за допомогою технології лазерного гравіювання.

Відразу відзначимо, що саме дерев'яні шкатулки були першими і як і раніше залишаються найпопулярнішими сховищами і для предметів рукоділля, і для ювелірних виробів.

Ще дві тисячі років тому майстри Єгипту, Вавилона, Китаю і Японії створювали дерев'яної шкатулки такої краси і вишуканості, що вони цінувалися не менше, ніж коштовності, які в них зберігалися.

Для їх виготовлення використовувалися цінні породи деревини (ліванський кедр, модрина, самшит та ін.). Але найціннішим в цих скриньках була тонка і копітка робота майстра. З-під їх рук виходили справжні витвори мистецтва, деякими з них до цих пір можна захоплюватися в кращих музеях світу.

Майстри створювали іменні шкатулки, прикрашені вензелями і дорогоцінним камінням. Нерідко в них убудовувалися потаємні механізми, які приховували потаємні відділення і скриньки. І часто власники таких шкатулок зберігали такі таємниці, при оприлюдненні яких міг статися міжнародна криза або палацовий переворот.

Старовинні традиції в сучасній інтерпретації

Компанія «Візінформ» пропонує вам відновити традиції стародавніх майстрів в сучасній інтерпретації. Технологія лазерного гравірування дозволяє з легкістю відновити традиції великих майстрів давнини.

Регулюючи силу лазерного променя, на стінках дерев'яних шкатулок можна вирізати хитромудрі візерунки з різною глибиною рельєфу. А якщо трохи підсилити силу лазера, то той буде марнувати дерев'яну стінку наскрізь, створюючи т.зв. трафаретний малюнок.

Оскільки робота лазерного променя визначається спеціальною програмою, то за допомогою лазерного гравіювання можна створювати візерунки виняткову складність. Хочете замовити дерев'яну шкатулку, виготовлену в якійсь конкретній стилістиці? Без проблем, ми в точності виконаємо ваше замовлення.

Також існують шкатулки і в формі скриньки, і в формі трюмо. У першому випадку кришка шкатулки може відкриватися вгору і назад, у другому випадку у скриньки може бути два або більше шухлядок, які слід відсувати з корпусу шкатулки.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader