+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Подарункові коробки з фанери

Хорошому подарунку необхідно гарна упаковка. І далеко не кожному подарунку підійде упаковка з картону або фольги. Деякі подарунки, наприклад, ту ж пляшку колекційного вина просто небезпечно загортати в паперову обгортку, а крім того, папір, картон або фольга, нехай яскраво прикрашені, знецінюють цінність подарунка, роблять його вульгарним і дешевим.

Подарункові коробки з фанери - солідно і красиво

Компанія «Візінформ» пропонує в якості оформлення для подарунка коробки, виготовлені з якісної фанери, різних форм і розмірів.

Зокрема, у нас ви можете замовити подарункові коробки з фанери для:

• Колекційних і дорогих алкогольних напоїв. Усередині такої коробки будуть розташовуватися спеціальні фіксатори для горлечка і підстави пляшки, щоб та не зміщувалася всередині коробки;
• Для крихких предметів та які легко б'ються, наприклад, для чайного набору з порцеляни або кришталевого сервізу;
• Для крихких предметів, що вимагають дбайливе перевезення, в коробку буде покладений спеціальний наповнювач з деревени.

Можливі й інші варіанти, при яких вам буде потрібно замовити коробку для подарунка в нашій компанії.

Оригінальне і ексклюзивне оформлення коробки

І, напевно, найголовніший привід купити подарункову коробку з фанери в компанії «Визинформ» - це її оригінальне та ексклюзивне оформлення.

Ми не просто виготовимо якісну коробку з фанери, що повністю відповідає розмірам подарунка, але ще й оригінально оформимо саму коробку.

Для цього ми можемо використовувати цілий ряд технологій:

• Лазерне гравіювання. З його допомогою ми ненесемо на стінки і кришку коробки візерунок, малюнок, логотип компанії, ім'я та прізвище ювіляра. Для гравіювання ми використовуємо верстати з ЧПУ, для яких немає ніяких обмежень по складності нанесеного малюнка;
• Лазерна порізка. Її можна назвати різновидом гравіювання лазером. Тільки в цьому випадку лазерний промінь наскрізь прорізає фанерну стінку, утворюючи наскрізний візерунок, малюнок і т.п .;
• Тонування дерев'яної поверхні включає в себе покриття коробки прозорим лаком або морилкою для надання їй необхідного відтінку;

Всі зазначені технології дозволять перетворити коробку для подарунка в справжній витвір мистецтва, завдяки чому і форма коробки, і її вміст стануть єдиним гармонійним цілим.

І це ви отримаєте за дуже привабливою і вигідною для вас вартістю!

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader