+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Краще визнання - визнання професіонала

Краща оцінка діяльності професіонала - це оцінка його колеги. На цьому принципі, наприклад, грунтуються абсолютно все кіношні премії і призи, що присуджуються на різних кінофестивалях. Та ж тенденція існує і в інших професійних областях, в т.ч., в рекламі і поліграфії.

Ми, компанія «Визинформ», вирішили підтримати цю тенденцію і заснували свою власну премію «Вiзiнформ рекомендує». Звичайно, наша премія зовсім не гучна і вже точно не грошова, але це не її недолік, а як раз навпаки - перевага.

Будь-яка гучна премія, особливо, якщо її вручення транслюватиметься по якомусь телевізійному каналу, - це завжди реклама і гучна піар-акція. А це означає, що організатори премії не тільки вклали певні кошти в проведенні акції, а й хочуть ці вкладені кошти повернути з деякою для себе прибутком.

А тому можна бути впевненими, що для учасників і здобувачів нагороди існує певний фінансовий поріг, що відтинає все дрібні і більшість середніх компаній. А адже саме вони і обслуговують більшу частину рекламного ринку Києва і України.

І саме таким скромним, але гідним професіоналам рекламного і поліграфічного ринку і буде присуджуватися премія «Вiзiнформ рекомендує». І першим лауреатом нашої премії стала київська поліграфія «Маквей».

Краще визнання - визнання професіонала

     
«Маквей», найкраща київська поліграфія
У номенклатурі продукції київської поліграфічної компанії «Маквей», власник компанії, індивідуальний підприємець і будь-який киянин знайде безліч цікавих, привабливих і корисних речей.

Зокрема, для бізнесу поліграфія виготовляє:
• Фірмові каталоги;
• Візитні картки;
• Конверти, бланки, календарі, папки, блокноти та іншу поліграфічну продукцію, на яку наноситься фірмовий логотип, слоган або інше зображення за бажанням замовника.

Для приватних осіб поліграфія виготовляє найяскравіші листівки, запрошення на весілля, подарункові упаковки тощо.

Абсолютно вся продукція друкарнею «Маквей» виготовляється в найвищій якості і в точній відповідності з побажаннями замовника. У чому ми особисто і переконалися, а тому і вручили нашу премію директору друкарні Соколову Сергію Анатолійовичу. На жаль, Сергій Анатолійович за своєю вродженою скромності відмовився фотографуватися, тому на фотографії - Костянтин, менеджер друкарні, який постійно працював з нами.

Краще визнання - визнання професіонала.

     
Наша премія
Що ж являє собою наша премія? Це диплом з підкладкою на основі МДФ, покрита тонкою металевою пластиною сріблястого кольору. Поверх фону завдано ромб з синіх смуг, в центрі якого зображено руку в білій рукавичці, що демонструє міжнародний знак «хеві-метал». Знизу і зверху руки нанесений напис: «Вiзiнформ рекомендує».

Під ромбом нанесено назву лауреата, в даному випадку - друкарні «Маквей», і рік присудження премії - 2016.

В цілому, все скромно, без непотрібного пафосу, але при цьому солідно.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader