+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Ефектність і ефективність реклами на асфальті

Ефектність і ефективність реклами на асфальті

Зробити вашу рекламу на асфальті ефектною і ефективною допоможе виготовлення трафаретів на замовлення у професійній рекламній фірмі, в якій працює досвідчений, висококваліфікований колектив дизайнерів і технологів. Вони допоможуть вам не тільки створити трафарет із пластику, але, і це головне, нанести на нього ефектний з точки зору маркетингу малюнок.

Погодьтеся, що реклама на асфальті повинна підкорятися тим же маркетологічним правилам, що і традиційна реклама. Просто нанести напис на асфальт «Купуйте наших слонів!» - це означає в результаті отримати нульовий результат. Так, практично кожен перехожий прочитає цей напис, і практично кожен з них через 5-7 секунд про нього забуде, оскільки саме такий період - до 7 секунд - інформація зберігається в оперативній пам'яті, а потім повністю забувається, якщо, звичайно, вона не «пробилася» в довгострокову пам'ять.

А для того, щоб ваш рекламний напис на асфальті пробився з оперативної пам'яті ваших потенційних клієнтів в довготривалу, вона для них повинна бути або емоційно цікавою, або матеріально значущою, або звертати на себе увагу будь-яким незвичайним мовним оборотом.

Тому виготовлення трафаретів з пластика необхідно замовляти з однієї з трьох перерахованих вище написів або малюнків. Благо технологія фрезерного різання дозволяє створити трафарет із пластику з малюнком будь-якого ступеня складності.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader