+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Широкоформатна реклама - найкращий спосіб нагадати про себе під час кризи!

Широкоформатний друк дозволяє наносити на поверхню різних матеріалів великі за розміром зображення. За рахунок своєї великої площі нанесення зображення можуть бути досить низької якості, що знижує вартість друку.

Ця вигідність широкоформатного друку проявилася особливо зараз - в умовах кризи, коли бюджет рекламних кампаній зазнав суттєвого скорочення. Тому багато хто з кризових менеджерів звернули свій погляд саме на широкоформатний друк, як найбільш доступний, щодо недорогого і, тим не менш, досить ефективний спосіб нагадати про себе своєї цільової аудиторії.

Напередодні весни ми хочемо вам нагадати, що у весняно-літній сезон найбільш затребуваною буде широкоформатний друк з захистом від ультрафіолетових променів. Так, вона трохи дорожче звичайної друку, але УФ-захист захистить вашу рекламу від вигорання на яскравому сонці. І, погодьтеся, гірше за погану рекламу може бути тільки дешева реклама.

Не слід економити на вирішенні, якщо ви наносите на банер або на великий рекламний щит фотографію. При недостатньої роздільної здатності фотографія буде виглядати зернистою, що негативно відіб'ється на рівні сприйняття вашої реклами.

Процедура виготовлення широкоформатного реклами нескладна:

- підготовка дизайн-макету;
- запуск дизайн-макету у виробництво;
- розміщення готової продукції на носії - рекламному щиті, розтяжці або інший несучої конструкції.

Краще використовувати для нанесення рекламного матеріалу на несучу конструкцію самоклеючу плівку. Її основна перевага - простота і якість нанесення на поверхню конструкції, а також тривалий термін закріплення носія реклами, незважаючи на вплив негативних факторів природи і навколишнього середовища.

Взагалі слід зазначити, що сучасні матеріали, які використовуються при виготовленні зовнішньої реклами будь-якого типу, мають високий ступінь опору до впливу погодних умов (сонце, дощ, різкі перепади температури та ін.) І негативних умов міської вулиці (шкідливі викиди промислових підприємств і автотранспорту).

Найбільш затребуваними матеріалами для зовнішньої друку є:

- банерна тканина,
- банерна будівельна сітка,
- самоклеюча плівка.

Остання зараз особливо популярна серед замовників зовнішньої реклами. Серед її переваг слід обов'язково зазначити:

- висока якість зображення при мінімальних витратах при друці;
- відмінна захищеність від негативних впливів навколишнього середовища;
- тривалий термін служби без втрати якості зображеного на плівці рекламного повідомлення.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader