+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Cкляні призи

У кризові часи особливого значення набувають нематеріальні способи мотивації співробітників. Втім, навіть в успішні часи не треба покладатися виключно тільки на премії, бонуси і інші засоби матеріального заохочення.

По-перше, часто виплачуються співробітникам премії і бонуси знаходяться під грифом комерційної таємниці, а тому співробітникам заборонено обговорювати один з одним розміри їх фінансової винагороди.

А по-друге, було б помилкою все оцінювати тільки грошима. Найчастіше грошові бонуси для працівника це приємний, але далеко не головний мотивуючий стимул. Куди важливіше для нього визнання його будь-яких якостей або успіхів перед лицем всього колективу.

Скляні призи - кращий спосіб заохочення співробітників

Дух змагальності, прагнення бути першим у нас в крові, абсолютно кожен мріє опинитися першим, а значить, кращим, ніж інші. Деякі з нас навіть для цього придумують самі для себе якісь умовні змагання, про які ніхто крім них самих не знає і не здогадується.

Хороший керівник повинен піти цим же шляхом: запропонувати своєму колективу якісь змагання. Причому, зовсім не обов'язково вони повинні бути пов'язані з виробничим процесом. Це взагалі можуть бути якісь шутейние змагання або змагання «від противного», наприклад, хто частіше за всіх запізнився на роботу або більше всіх випив чашок кави ...

Широкий асортимент скляних кубків

Важливо, щоб за результатами цих змагань переможцям, як в позитивному, так і в негативному сенсі цього слова, вручали будь-які значні матеріальні призи.

І тут ми готові вам допомогти. Компанія «Візінформ» на власній виробничій базі виготовляє широкий асортимент скляних кубків в різних формах:

• багатокутника;
• Кола;
• Ромба;
• Прямокутника;
• Трикутника.

Наші технологічні можливості дозволяють нанести на їх поверхню будь-який напис за технологією лазерного гравіювання.

Кожна модель скляних призів виготовляється в трьох стандартних розмірах, хоча на вашу вимогу ми готові їх виконати і в нестандартних габаритах. Середня ширина наших призів становить приблизно 20 см, тому вони не займуть багато місця ні на робочому столі співробітника, ні на полиці шафи.

Також невисока вартість їх виготовлення плюс процедура нанесення напису.

Замовляючи у нас скляні призи для своїх співробітників, ви за невелику плату простімуліруете своїх співробітників працювати більш ефективно, розвинете в колективі змагальний дух і здорову конкуренцію. І в результаті ви підвищите прибутковість свого бізнесу.

І що для цього треба? Всього-то придбати у нас пару скляних призів для своїх співробітників.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader