+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Технічні вимоги до макетів брелоків з акрилу

Технічні вимоги до макетів брелоків з акрилу

Компанія «Візінформ» не тільки виготовляє брелоки з акрилу для ключів для готельних номерів, камер зберігання в супермаркетах і т.і. Ми ще розробимо для вас оригінальні макети для цих брелоків.

Але якщо у вас вже є розроблений стандартний зразок брелока, за якими вам вже виготовляли або ви бажаєте, щоб вам виготовили брелоки, то ми готові їх виготовити по надісланим вами зразком.

Однак ми просимо вас звернути вашу увагу на ряд вимог, яких ми настійно просимо дотримуватися при пересиланні нам на електронну пошту макетів для акрилових брелоків:

1. Розмір брелоків вказується в міліметрах, бажано, в цілих числах, наприклад, 50 мм або 135 мм (розмір повинен бути заокруглений до цілого числа наприклад 50,000х50,000 мм).

2. В макетах квадратної або прямокутної форми кути повинні бути закругленими. Це не технічна вимога, необхідна для виготовлення брелоків, а практична. Справа в тому, що при необережному поводженні з брелоками об гострі кути можна поранитися самому або порвати одяг.

3. Всі макети повинні розташовуватися на одному аркуші і в одному файлі. Не треба кожен макет нам надсилати в окремому файлі або розміщувати його на окремій сторінці документа.

4. На аркуші макети брелоків повинні розташовуватися на відстані один від одного на відстані 3 мм.

5. За технічними вимогами відстань від верхнього краю акрилового брелока до отвору, в яке вставляється кільце з ключем, має бути не менше 5 мм. В іншому випадку істотно знижуються показники надійності і довговічності. Іншими словами, при різкому русі кільце може розламати перегородку.

6. Всі графічні елементи (цифри або назва організації) повинні бути оцентровани, тобто, співвіднесені до центру брелока. Це якщо вимога дієва, якщо інше не передбачено дизайном, наприклад, нанесення логотипу компанії в одному з кутів брелока. Але і в цьому випадку такий графічний елемент повинен знаходитися строго на своєму місці.

7. Найменша відстань від краю брелока до крайнього символу (цифри або букви) або краю зображення повинно бути не менше 2 мм, в іншому випадку виникає велика ймовірність оплавлення краю брелока під термічним впливом лазерного променя.

8.Товщина самого тонкого елементу в брелоку не повинна бути менше ніж 0,2 мм.

9.Мінімальнависотабукви або цифрине повинна бути менше  1-го мм.

Якщо в висланих нам макетах будуть дотримані всі вище описані вимоги, то ми відразу ж їх відправимо в роботу. Іншими словами, дотримуючись наших вимог, ви заощадите і свій час, і свої гроші.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader