+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Види шкатулок

Дерев'яні шкатулки найпростіший і популярний спосіб зберігання різних дрібничок для рукоділля, біжутерії та ювелірних виробів.

Популярність шкатулок у жінок пояснює і різноманіття їх форм і матеріалів, з яких вони виготовляються. Ми пропонуємо вам купити дерев'яні шкатулки різних форм виготовлені компанією «Визинформ» під замовлення.

Існують такі різновиди шкатулок:

• Універсальні. Ці скриньки різних розмірів, у яких відсутні відділення в принципі або ж є тільки перегородка, що розділяє внутрішній простір на два або три відділення. У таких скриньках буде зручно зберігати приналежності для рукоділля, біжутерію, побутові дрібниці і т.п.

• Скриньки, призначені спеціально для зберігання ювелірних виробів. У них продумана система внутрішніх відділень, щоб кожне колечко або брошка знайшла своє власне місце. У ювелірних скриньок більш вишукане оформлення. Часто для їх прикраси використовуються напівкоштовні і навіть дорогоцінні камені. Всі ювелірні шкатулки оснащуються замками, нерідко, секретними;

• Скриньки для зберігання - т.зв. тайммувери. Їх головна особливість полягає в тому, що вони здатні підтримувати в робочому стані годинниковий механізм, а тому тайммувери стоять набагато дорожче, ніж звичайні шкатулки. Втім, власники дорогих годинників без розмов платять запитану ціну за спеціалізовані шкатулки;

• Музичні шкатулки. Це спеціальний механізм, укладений в форму шкатулки, звідси і його назва. При заводі цей механізм здатний відтворювати нескладну музичну мелодію. Іноді разом з програють музичним фрагментом рухаються кілька фігурок.

Оригінальна прикраса дерев'яних шкатулок

Компанія «Визинформ» пропонує вам оригінально прикрасити за технологією лазерного гравіювання вже має у вас дерев'яну шкатулку або ж виготовити нову скриньку для зберігання різних дрібниць.

Лазерний промінь здатний з високою точністю відтворити будь-який малюнок або візерунок.
Більш того, регулюючи силу лазерного променя, ми готові для вас виготовити дерев'яні шкатулки з т.зв. трафаретними візерунками. Їх особливість полягає в тому, що частина стінки дерев'яної шкатулки лазерним променем випалюється наскрізь, створюючи, тим самим, наскрізний візерунок.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader