+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Виготовлення бейджиків на замовлення

Сьогодні наявність у співробітника компанії бейджика з його особистою інформацією - це таке ж обов'язкова вимога корпоративної етики, як посмішка співробітника і його доброзичливе ставлення до клієнта. Вже доведено, що людина відчуває себе більш вільно і розкуто, якщо він знає ім'я свого співрозмовника. Співробітникові ж бейджик економить час, дозволяючи замість фрази «Доброго дня, мене звати так-то», почати діалог з фрази «Чим я вам можу допомогти?», Відразу переходячи до з'ясування проблем і потреб клієнта.

Наявність у співробітника бейджика ще й тому важливо, що це дозволяє підкреслити корпоративний стиль вашої компанії навіть в дрібницях. Адже сучасні технології дозволяють додати бейджик, наприклад, форму логотипу вашої компанії. Ми впевнені, що такий бейджик підкреслить солідність і статусність вашої компанії в очах клієнта, додасть йому більшої переконаності в тому, що він зробив правильний вибір, звернувшись до вас, і він охоче погодиться на вашу пропозицію.

Наша компанія, «Визинформ», володіє абсолютно всім технологічним обладнанням для виготовлення бейджів самої незвичайної форми. Ми пропонуємо вам повний цикл від виготовлення оригінального макета до втілення бейджика як в пластиці так і в металі. Всі бейджики виготовляються з високоякісних матеріалів, а тому мають тривалий ресурс використання. Ви можете замовити іменні бейджики, на яких контактна інформація нанесена безпосередньо на їх поверхні, або бейджі з зміною інформацією, в яких є спеціальна комірка, куди вставляється напис з ім'ям співробітника. Останні краще замовляти компаніям з позмінним графіком роботи, наприклад, ранкова і вечірня зміна або компаніям зі стабільно високою плинністю кадрів, до яких традиційно відносять підприємства громадського харчування - ресторани, кафе і т.д.

У будь-якому випадку, який би тип бейджика ви не вибрали, яку форму і забарвлення не замовили, ми гарантуємо вам, що ваше замовлення буде виконано в найкоротші терміни і з виключно високою якістю виготовлення.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader