+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Виготовлення пластикових трафаретів

Від того як ви будете використовувати трафарет і залежить з якого матеріалу потрібно його виготовити. Якщо вам потрібно нанести графіку або текст на стіни, двері, обладнання всередині приміщення, коли є достатньо часу і потрібна висока чіткість готового зображення, підійде трафарет з самоклеїться плівки. Її легко вирізати, вона щільно клеїться до поверхні і не дає фарбі потрапити за трафарет і цей метод нанесення не вимагає сторонньої допомоги для утримання трафарету і подальшого фарбування.

Для роботи на вулиці, коли час і швидкість дуже важливі, трафарет повинен бути зроблений з жорсткого і гнучкого матеріалу, наприклад, з тонкого пластику - полістиролу, який можна просто притиснути до стіни, асфальту і швидко зафарбувати за допомогою спрею.

В основному, більшість вуличних трафаретів наносяться за допомогою спрею, як найбільш швидкого і дешевого способу нанесення зображень.

Підготовка та виготовлення (порізка) трафаретів, як з матеріалу замовника, так і з матеріалів провідних фірм виробників.

Виготовлення здійснюється шляхом фрезерної, лазерної або плоттерной порізки. Матеріалами можуть бути: акрил, полістирол, ПВХ, самоклеюча плівка, картон.

Щоб прискорити процес нанесення одного і того ж тексту, реклами, символіки на різні предмети, найкраще використовувати трафарети. Ми пропонуємо виготовлення пластикових трафаретів за зразком, наданим замовником, або по створеному нашими дизайнерами макету.

 
Такі пластикові і самоклеючі трафарети можливо використовувати як всередині і зовні приміщення на будь-яких поверхнях.

 
Ми використовуємо для виготовлення трафаретів такі матеріали: ПВХ, полістирол, самоклеюча плівка, акрил, картон. Точний вибір залежить від майбутнього використання трафарету:

    
ВИГОТОВЛЕННЯ ТРАФАРЕТІВ З ПЛІВКИ. Самоклейка плівка - трафарет підійде, коли потрібно чіткість наноситься зображення, є достатньо часу і робота проводиться в нормальних кліматичних умовах.
    
ТРАФАРЕТ з полістиролу. Трафарет з більш жорсткого, але гнучкого матеріалу - полістирол потрібно при роботі на вулиці в умовах обмеження за часом. Тут найкраще підійде спреевая фарба.
    
ТРАФАРЕТ З ПЛАСТИКА. Виготовлення трафарету з пластика або акрилу товщиною 2 - 4 мм застосовується для приклеювання акрилових букв, створення гіпсових об'ємних зображень і інших завданнях.
    
ТРАФАРЕТ З КАРТОНУ. Картонний трафарет застосовується для разових робіт (нанесення номера поверху, номера під'їзду та іншої інформації).

 
Розрізання та вирізання елементів здійснюється лазерної, фрезерної, або плоттерной порізкою.

Ціни на виготовлення трафаретів Ви можете дізнатися, зателефонувавши на один з наших телефонів або відправивши запит на електронну пошту.

Ціна за виготовлення трафарету залежить від:

    
матеріалу трафарету,
    
площі готового виробу трафарету,
    
наповнення трафарету (текст, логотип),
    
макетіровка або доробка макета.

Які чинники впливають на вартість виготовлення трафаретів?

Для нанесення реклами на асфальт необхідний трафарет. Виготовлення його технічно не складно і не дорого. Однак вартість виготовлення залежить від деяких факторів, які ми і хочемо перерахувати в даній статті.

    
Розмір трафарету.

     
Тут існує пряма залежність: чим більше розмір трафарету, тим дорожче буде його виготовлення. Слід також пам'ятати, що розміри трафаретів не стандартизовані. Якщо ви хочете замовити нестандартні (багатобарвні) трафарети, виготовлення їх виявиться трохи дорожче стандартних трафаретів, оскільки під кожен колір доведеться робити окремий трафарет.
    
Складність замовлення.

     
Під складністю замовлення мається на увазі кількість і форма елементів, які необхідно нанести на трафарет. Виготовлення простій інформативною написи, наприклад, назва фірми і контактний номер телефону, буде коштувати одну ціну, а виготовлення логотипу компанії, навіть багатобарвного, - це вже зовсім інша ціна.
    
Виготовлення макета.

     
Як правило якщо мова йде про простих, нескладних макетах, ми виробляємо макетування безкоштовно. Але за художньо складні макети вам доведеться заплатити деяку, втім, не дуже велику суму грошей.
    
Тираж.

     
Тут також існує пряма залежність: чим менше тираж і розмір трафарету, тим більше буде коштувати один трафарет. Виготовлення трафаретів, звичайно, не так залежить від кількості, як, наприклад, у візиток, але все одно, при замовленні великої кількості трафаретів ви маєте право розраховувати на деяке зниження ціни замовлення.

На закінчення ми хочемо ще раз наголосити, що реклама на асфальті, якісна і яскрава, - це досить простий, недорогий і при цьому дуже ефективний метод донести до вашої цільової аудиторії актуальну інформацію про вашу компанію. Терміни окупності такої рекламної акції - невеликі, а виграш - і з фінансів, і по впізнаваності завжди очевидний.

Тільки ось необхідно до подібній рекламі підходити завжди дуже професійно, оскільки будь-яка недбалість може повністю Нівелювати всі зусілля.




Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader