+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Виносні рекламні щити

Виготовлення рекламних щитів в Києві: штендери, виносні щити, вулична реклама

Штендер виносний виготовляється з анодованого алюмінієвого профілю (каркас) і пластика (панель інформаційна). Текст і зображення наносяться на пластик методом фотодруку або нанесенням кольорової плівки.
В середньому розмір штендера становить 600х900 мм. Вага такої конструкції коливається в межах 5-10 кг.

Інформаційний щит виносний

Конструкція основи виготовляється з металевого профілю (алюміній). На підставі монтується пластикова інформаційна панель по якій методом наклеювання самоклеючої плівки або фотодруку здійснюється нанесення інформації.

Виносної рекламний щит

Виробництво рекламних щитів здійснюється з алюмінієвого каркаса і пластикової панелі. Для нанесення інформації на пластик використовується кольорова самоклеящаяся плівка або метод фотодруку.

Штендер інформаційний

Каркас виготовлений з металевого профілю методом зварювання. Сама панель інформації виконана з композитного матеріалу, на яку наносяться написи і зображення методом фотодруку або за допомогою самоклеючої кольоровий плівки.

Виготовлення стендів та щитів

Настінні стенди і щити ─ рамні конструкції, призначені для розміщення тематичного матеріалу в комерційних, громадських і державних організаціях, а також для публікації суспільно важливої ​​інформації.

Стиль оформлення стенду визначається вмістом інформації і масштабом її поширення (для вузького кола осіб або широкої аудиторії). У нас замовляють такі модифікації стендів:
● паспорта будівництва і реконструкції;
● реклама проекту;
● дошки пошани;
● інструкції з техніки безпеки;
● схеми розміщення служб і підрозділів,
● плани прийому відвідувачів фахівцями;
● схеми евакуації при пожежі.

У конструкції стенда можуть бути передбачені кишені для зберігання буклетів, каталогів, візиток, оголошень, схем проїзду до об'єктів та іншої інформації. Для виготовлення стендів використовується кілька видів матеріалів (пластик, оргскло, композит, акрил) і способів нанесення (фотодрук, плівкова аплікація, лазерне або фрезерне гравірування).

Наші фахівці розроблять макет стенду, виготовлять і встановлять конструкцію в необхідному місці. Ми маємо в своєму розпорядженні краще обладнанням та витратними матеріали для виробництва інформаційних щитів, стандартних і ексклюзивних конструкцій. Зателефонуйте, щоб оформити замовлення або узгодити час зустрічі для розробки індивідуального проекту.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader