+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Вивіска з назвою - чи потрібна реєстрація?

Деякі види вивісок вимагають отримання спеціального дозволу і завдання це не з простих. Кожен підприємець, який спеціалізується в галузі торгівлі, рано чи пізно зустрічається з такими складнощами і найбільш оптимальний варіант вирішення проблеми - передоручення завдання співробітникам спеціалізованого рекламного агентства.

Існує різниця між рекламною та інформаційною вивіскою. Наприклад, якщо над магазином буде розміщено напис «Найсвіжіші продукти» вона буде розцінюватися як рекламна і відповідно, буде потрібно її реєстрація. Якщо ж над входом в магазин, що торгує продуктами помістити напис ТОВ «Визинформ», така вивіска з назвою підприємства реєстрації вимагати не буде.

Для того щоб отримати можливість розміщення оригінальної фасадної реклами без оплати додаткового податку, варто задуматися над цим питанням ще в момент реєстрації підприємства. Якщо вивіска повністю або частково повторює назву, зареєстроване в установчих документах, проводити реєстрацію і оплату податку не потрібно.

Основна проблема великих міст - відсутність альтернативи у створенні фасадних конструкцій, які не потребують реєстрації. Досить часто вивіска з назвою повторює той же текст, що і на прилеглих торгових точках, тобто «Взуття», «Одяг», «Продукти» і так далі. Більшого вибору в принципі і немає, що доставляє величезні труднощі дизайнерам, які не мають можливості змінити текст не збільшуючи бюджет.

Єдиний вихід - створення об'єкта хоч і зі стандартним текстовим вмістом, але який кардинально відрізняється від прилеглих конструкцій і при цьому, органічно вписується в загальну архітектуру району. При цьому враховується напрямок діяльності підприємства, його специфіка і стилістична концепція.

Багато дизайнерів роблять стандартну помилку і створюють шикарні конструкції з безліччю елементів відображення, оформлені в кричущих аля - золотистих тонах. Здавалося б, така реклама не залишиться непоміченою, і це правда. Покупці її помічають, але вона більше відлякує, ніж привертає тому, що більшість відвідувачів замислюється, а чи по кишені відвідування такого магазину або кафе.

Тому для закладів громадського харчування оптимальним варіантом буде виготовлення фасадних вивісок, які довговічні в експлуатації. Нестандартний підхід у створенні дизайну вироби сприяє перетворенню інформаційного об'єкта в ефективний рекламний інструмент. А можливості у використанні і комбінуванні різних видів пластику дозволять створити дійсно цікавий рекламний об'єкт, не тільки заманює покупця, але і має художню привабливість.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader