+380 93-785-18-18
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні

Вивіски для кафе і ресторанів

Як людина дізнається, що в цьому кафе його чекає першокласний капучино, а в цьому ресторані його пригостять смачними стравами? Отримати інформацію і зробити вибір йому допомагає вивіска. І чим яскравіше, оригінальніше вона буде - тим більше шансів на те, що випадковий перехожий стане постійним клієнтом закусочної, ресторану, кафе або бару!

Оформлення вивіски не є простим продовженням дизайну закладу - цей елемент створює перше враження, яке після доповнюється особистими враженнями відвідувача. Тому вивіска повинна відразу показати глядачеві вишуканість стилю, високий рівень кухні, клас персоналу, відмінна якість страв і напоїв.

Крім того, вивіска повинна легко запам'ятовуватися і бути впізнаваною з будь-якої відстані - це особливо важливо для мереж ресторанів або закусочних. У цьому допомагають незвичайна форма, оригінальні елементи дизайну, ефективні поєднання кольорів. Все це, в поєднанні з інтригуючою назвою, обов'язково змусить випадкового перехожого проявити інтерес і увійти всередину.

Арсенал засобів для залучення уваги відвідувача - дуже різноманітний:

· Прозорий або кольоровий акрил, який можна вирізати будь-якої форми, і який не боїться вітру, дощу і перепадів температури;
· Самоклеючі плівки всіх кольорів, які не вигорають на сонці і не втрачають згодом свої фізичні властивості;
· Системи внутрішньої та зовнішньої підсвітки, які роблять вивіску впізнаваною здалеку і не вимагають великих витрат на утримання;

Всім цим досконало володіють наші фахівці. Рекламна компанія «Візінформ» успішно працює на вітчизняному ринку з 2000 року, за цей час освоївши кращі сучасні технології зі створення ефективних візуальних засобів.

Для власників ресторанів і кафе, які вирішили замовити в рекламній компанії «Візінформ» оригінальні вивіски, ми пропонуємо рішення з металу, скла, з об'ємними літерами і виступаючими елементами.

У зовнішній рекламі важливі не тільки матеріали: ідея, грамотна концепція і несподіване рішення - важлива складова успіху. Команда дизайнерів «Визинформ» творчо підходить до кожного проекту, знаходить оптимальне рішення, яке відповідає вимогам замовника та ефективно працює для залучення клієнтів.

Контактна інформація

Наша адреса

м. Київ, вул. Кирилівська, 152а (територія заводу "Пожтехніка")

Графік роботи

  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд Вихідні
pre-loader